Det er smart med skovrejsning

Hej alle samme i dag herinde på bloggen. I dag skal vi tale om skovrejsning herinde, og det er noget, som virkelig er oppe i tiden pga. miljøbevidsthed osv. Jeg har glædet mig til at skrive dette blogindlæg. Læs med om dette emne i dag og lær mere.

Dette her med skovrejsning er ret interessant

Det er fedt at kune fortælle jer om det her herinde i dag. Hos den skovrejser, som jeg vil sætte fokus på i dag, synes de det er lige så spændende at plante skov i dag som for 30 år siden. Det er sejt, ikke? Der er ikke særlig mange af os der kan sige, at man har været i det samme job i 30 år og stadig elsker det. Skovrejseren plantede faktisk sin første skov for hele 30 år siden i Irlands smukke natur. Så det er den person, jeg gerne vil fortælle jer om i dag, når det skal handle om skovrejsning. Hvis du har lyst og mod på at plante en skov, så er det faktisk sådan, at en lille skov på meget kort tid bliver til et unikt naturområde, som man kan nyde. Det er derfor, at vi alle bør plante mere. Det er godt for miljøet, humøret og det er ikke så dyrt, som man skulle tro. En skovrejsning indbyder til dejlige gåture i naturen, hvor man kan nyde samværet med familie og venner. Og det går virkelig hurtigt disse 3 år. Det kan du følge med i. Læs mere nedenfor.

Det er noget, som du skal overveje kraftigt

Det er ret godt at overveje dette kraftigt. Det er nemlig godt med skovrejsning. Og så kan man huske tilbage på den gang, hvor man plantede alle disse træer. Alt natur vil elske dig for det, og det er jeg sikker på, at naboerne også vil. Inde på den hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost, kan du læse meget mere om det firma, som kan hjælpe dig med skovrejsning. De har videoer, som du kan kigge på og lære meget mere om deres arbejde med naturen. F.eks. lavede de i 2002 en skovrejsning med 17 hektar skov plantet. Det er virkelig vildt. Og så har de lavet en video efter 10 år, hvor de igen kigger på skoven og tjekker, hvordan den har det nu. Når man kigger ind i dette arbejdet, kommer man virkelig til at tænke på, hvor længe bøgetræsskovene har stået her i Danmark. Jeg håber I har lært noget af denne blogpost.

Læs mere her.